NEW LIFE VISION - KONSTEN ATT LEVA

                             MEDITATIONS RETREAT MED PREMLEENA

 

'New Life Vision - Konsten att leva' riktar sig till dig som vill leva sannare och närmare ditt inre, i harmoni och i medvetande till din egen kraft och kreativitet.


Precis som en bil som behöver service så har människor också ett behov all blicka inåt och ställa sig frågan 'Hur mår jag, hur mår mitt inre?', säger Premleena Wettergran. Livet handlar om att leva kärleksfullt, och att börja lyssna till sig själv är det första steget för att börja leva det liv som man faktiskt är född att leva, både privat och yrkesmässigt, fortsätter Premleena. Känner du att livet borde innehålla mer än vad det gör i dag? Längtar du efter expansion och ett nytt sätt att förhålla dig till livet, till dig själv, till dina barn, till dina medarbetare eller till människor och vänner i största allmänhet? Känner du dig vilsen? Längtar du efter att leva mer autentiskt, mer äkta?


Premleena Wettergran har jobbat med dessa frågor i närmare 30 år och är idag en av Sveriges mest erfarna kursledare inom meditativ terapi. På Mullingstorp var hon kursledare under det tidiga 90-talet och sedan var hon med och skapade kursgården BaraVara i Dalarna sent 90-tal. Mest känd blev hon med de framgångsrika Dörröppnar-Kurserna som hon skapade och ledde under många år. 100-tals människor har under åren blivit hjälpta att öka sin medvetenhet med hennes hjälp. Sedan 2005 har Premleena inte varit knuten till någon kursgård utan hon har jobbat med individuella sessioner, par terapi och med företag, ledningsgrupper, processer, internationella sport evenemang samt nyligen med ett stort project för sametinget. Hon är Osho terapeut, healing master, the work och utbildad i många olika transformerande meditations tekniker.

Premleena har, med sin samlade erfarenhet och djupt rotade övertygelse om att det är du själv som kan och måste transformera ditt liv för att kunna utvecklas, expandera och växa, skapat - ett livshjul - en struktur – en process -  som underlättar för dig att sortera upp i livets olika sammanhang. Hon kallar sitt livshjul :

New Life Vision – Konsten Att Leva

 

Under 2017 kommer Premleena i samarbete med Torekov Art Center,

erbjuda 2 kurser med max. 16 deltagare.

Varmt välkommen på ditt livs viktigaste resa! Den med dig själv....
En oändlig resa med en början men utan slut.... Finn din levande livsvision!
New life vision

 

För intresse, anmälan och frågor gå via denna hemsida
eller direkt till 
info@premleena.se mobile 0761 862227 www.premleena.se

© Premleena Wettergran